Finnlo

FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Lat/Row

42 199 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Därutöver imponerar FINNLO MAXIMUM Lat Row Dual Station genom sin moderna och unika design.

Mycket effektiva latsdrag med fritt rörelsemönster
Latsdrag hör till de populäraste övningarna inom kraftsport, och till de effektivaste övningarna för ryggen. Utförandet av rörelsen liknar den klassiska pull-upen, men här är det möjligt att arbeta med mycket mindre vikt, för att garantera ett perfekt utförande. Den fria rörelsen leder till att den stödjande muskulaturen blir mer involverad och därmed blir träningen effektivare.
Rodd med kabeldrag typisk för träning på gym
En annan klassisk övning som ofta kan ses på gym är rodd med kabeldrag. FINNLO MAXIMUM Lat/Row Dual Station möjliggör här ett utförande, där man inte som vanligt sitter på golvet utan att fötterna är fixerade, utan där istället rörelsen står i förgrunden till 100 %. Tack vare att benen är fixerade är det mycket svårare att fuska, och detta utförande garanterar en korrekt rörelse och samtidigt maximal effektivitet.

Två viktblock gör att kroppens olika sidor kan tränas separat
Tack vare de två viktblocken på vardera 50 kg är det möjligt att träna kroppens olika sidor separat, vilket gör att muskulära obalanser kan undvikas. På ett hemmagym med endast ett viktblock finns alltid risken att den starkare sidan av kroppen gör huvudarbetet, vilket kan leda till permanenta obalanser mellan de två sidorna.
Hänförande design med precisa detaljer
Den dynamiska designen hos Dual Station kommer direkt i blickfånget, och hemmagymmet imponerar med sitt mycket eleganta utseende i svart. De eleganta runda rören ger en mycket stabil bild, vilken kompletterar det mer än positiva helhetsintrycket.Mer informationMärke: FINNLO MAXIMUM by HAMMERFunktioner/Extrautrustning: Kabeldragträning med studiokvalitetTvå separata kabeldragmodulerBästa studiostabilitetDual Station Latsdrag- och roddträning på en maskinSätets höjd kan justerasKompakt konstruktion2 separata viktblock (2 x 50 kg)Max motstånd på 100 kg för kabeldrag
Viktmagasin: 2 x 50 kgMax motstånd: 100 kgMaximal viktanvändning: 50 kg per sidaTräningsmöjligheter: Latsdragträning, rodd med smalt grepp, rodd med brett greppVikt: 218 kgFärg: svartMax kroppsvikt: 180 kgUppbyggd storlek (L x B x H): 170 x 79 x 215 cmHopfällbar dimensioner (L x B x H): 170 x 79 x 215 cmLeveranstid: 6-8 arbetsdagarLeveransinformation: Leverans till tomtgräns (lämna ditt telefonnummer vid beställningen så att vi kan ordna en lämplig leveranstid för dig)

FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Lat/Row finns i kategorin Multigym. Finnlo är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Multigym