Insportline

Ryggsträckare Inverso

2 999 kr 3 999 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Man kan också låsa upp låsningar på detta sätt. Lederna sträcks ut i motsatt riktning mot hur de annars belastas. Det ger lederna en unik möjlighet till att slappna av, samt dra till sig ledvätska och näring till brosket. Ledbrosk fungerar ungefär som en svamp och kräver avlastning och belastning för att få optimala förhållanden. Ställning gör att muskulaturen runt lederna kan slappna av helt, och ge en mycket behaglig känsla efteråt.  
Ryggsträckaren Inverso förebygger och minskar ryggplågor, slitna knän och höfter samt ger dig bra välmående efter en tung arbetsdag eller en träningsökning. Ryggsträckare har tidigare i stort använts av professionella behandlare, men erbjuds nu också till hemmabruk.  
Ryggsträckaren består av en ramdel och en liggbräda.Den är justerbar i längd för individuell anpassning. På detta sätt justerar du din exakta balanspunkt och kontrollerar därmed rörelsen. Lätt att komma av och på. Handtag och ankelstöd i mjuk och behaglig skumgummi. Justerbart ankelstöd. Kan enkelt slås samman efter användning.  
Fakta och egenskaper Ställbar längdVadderad liggdelJusterbar stång för att säkra fötterna Mått uppfälld LxBxH 76x140x150 cmFällbar för att spara platsMått fälld LxBxH 131x78x14 cm
Max användarvikt 130 kgVikt 25 kg Max längd på användare 200 cm 


Ryggsträckare Inverso finns i kategorin Ryggsträckare. Insportline är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Ryggsträckare