Insportline

Ryggsträckare Verge

1 999 kr 3 499 kr
I lager    Sponsrad länk för Sporttema

Man kan också låsa upp låsningar på detta sätt. Lederna sträcks ut i motsatt riktning mot hur de annars belastas. Det ger lederna en unik möjlighet till att slappna av, samt dra till sig ledvätska och näring till brosket. Ledbrosk fungerar ungefär som en svamp och kräver avlastning och belastning för att få optimala förhållanden. Ställning gör att muskulaturen runt lederna kan slappna av helt, och ge en mycket behaglig känsla efteråt.  Ryggsträckaren Verge förebygger och minskar ryggplågor, slitna knän och höfter samt ger dig bra välmående efter en tung arbetsdag eller en träningsökning. Ryggsträckare har tidigare i stort använts av professionella behandlare, men erbjuds nu också till hemmabruk.  
Ryggsträckaren består av en ramdel och en liggbräda.Den är justerbar i längd för individuell anpassning. På detta sätt justerar du din exakta balanspunkt och kontrollerar därmed rörelsen. Lätt att komma av och på. Handtag och ankelstöd i mjuk och behaglig skumgummi. Justerbart ankelstöd. Kan enkelt slås samman efter användning.Ställbar lutning steglöstMax användarvikt 120 kgVikt 25 kgLängd på användare 140-195 cmRyggskivans längd 100 cmRyggskivans bredd 37 cm i nedre delen, 31 cm övre delenFäll ihop den för spara plats när den inte användsMått 150x65x120 cm upfälldMått sammanslagen 95x65x120 cmDet är möjligt att hänga rakt ner 
Modellen har en liten justering mot bilden, det är ingen justering till delen under foten, det har uppskattats att det inte behövs. 

Ryggsträckare Verge finns i kategorin Ryggsträckare. Insportline är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Ryggsträckare