Master Fitness

Roddmaskin R6080

20 999 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk för Sporttema

Sitsen är upphöjd och detta i kombination med fotpedaler som sitter tätt ihop skapar en optimal ergonomi för roddträning. 
Sitsens hjul rullar på två rostfria skenor för maximal livslängd och för att spara på aluminiumskenan som annars kan bli sliten. 
Motståndet är nästintill ljudlöst och består av en kombination av luft och magnet och med hjälp av detta så kan motståndet kusteras upp till att bli riktigt, riktigt tungt. 
Fakta och egenskaper Blå LCD display med bakgrundsbelysning som har många funktioner och visar bland annat tid, distans, kaloriförbrukning, drag per minut, totalt antal drag, Puls samt växlande visning av alla värden.20 motståndsnivåer som justeras elektroniskt18 kg svänghjul garanterar en jämn gångMagnetiskt/luftmotstånd 15 träningsprogram optimerar och inspirerar din träning
Varav 3 pulsstyrdaPulsstyrda träningsprogram som automatiskt reglerar motståndet efter din puls för optimal träning.Ergonomiskt utformad sadel med kullagrade hjul Uppfällbar för att spara platsMottagare för trådlöst pulsbälte. (Pulsbältet köps separat)Robust konstruktion, tål 8 timmars användning per dag i gymPedalremmar för att låsa fötternaLång glidskena för att även passa långa användareMax användarvikt 160 kgMått LxBxH 250x70x117 cmVikt 52 kg 


Roddmaskin R6080 finns i kategorin Roddmaskin. Master Fitness är ett av våra märken som säljs direkt av Sporttema.

Läs mer…

Kategori: Roddmaskin